De kosten per spin van gokkasten

De kosten per spin zijn zeker iets wat je moet overwegen wanneer je beslist welke gokkasten te gaan spelen. Je hebt meestal de keuze over hoeveel je inzet bij elke spin, en over het algemeen kun je kiezen hoeveel munten je speelt per lijn en hoeveel elke munt waard is. Toch zal de reeks beschikbare inzetten variëren per spel.

Je moet echt proberen om gokkasten games te spelen die passen bij je budget. Bijvoorbeeld, een spel met minimale kosten van € 2 per spin is waarschijnlijk niet de juiste keuze voor je als je maar € 50 hebt om mee te spelen. Dit zou je maar 25 spins geven en het is heel goed mogelijk dat je door die 25 spins gaat zonder een overwinning. Idealiter wil je spelen voor een kostprijs per spin, waar je met bankroll tenminste 100 spins op gokkast krijgt, want dit geeft je een goede kans op een aantal overwinningen en zo zorg je er ook voor dat je een fatsoenlijke speeltijd krijgt voor je geld.

Aantal winlijnen op gokkasten

Er is geen juiste of verkeerde manier in termen van het aantal winlijnen, maar het is wel iets wat je in gedachten moet houden. Het aantal winlijnen kunnen de kosten per spin beïnvloeden, omdat de kosten per spin worden berekend door het aantal munten waarmee je speelt door het aantal actieve winlijnen te vermenigvuldigen. Het beïnvloedt ook je kansen op een winnende spin.

Als algemene regel kun je aanhouden hoe meer winlijnen hoe meer winnende spins. Dit is niet een absolute regel en het hoeft niet perse betekenen dat je een betere algemene kans hebt op het maken van winst, maar het is wel zinvol. Hoe meer winlijnen er zijn, hoe meer kansen er zijn voor een winnende combinatie van symbolen.

De grootte van de gokkast jackpot

Als je gokkassten speelt in de hoop op een serieus grote overwinning, dan moet je natuurlijk een kijkje nemen bij de grootte van de jackpot als je gaat beslissen welk spelletje je gaat spelen. Er zijn tal van games met grote gokkast jackpots en een aantal progressieve jackpots kunnen groeien tot miljoenen Euros.

Gezien het feit dat het uitbetalingspercentage van vele progressieve jackpot games enigszins vertekend wordt door de jackpot is het de moeite waard om dit te bekijken. Zo nu en dan een enorme uitbetaling kan het gokkasten spel aantrekkelijk maken, maar als je de jackpot uitsluit blijft er uiteindelijk weinig over. Laat dat je niet tegenhouden als het probeert om een ​​jackpot te winnen want het kan heel leuk zijn, zelfs als de kans op het winnen niet zo groot is.

Tot fruitautomaat

Er zijn nog een paar zaken die we moeten vermelden. Ten eerste is het niet ongewoon voor gokkasten spelers om te denken dat bepaalde games zullen uitbetalen als ze al een tijdje niets hebben uitbetaald. Dit is een mythe en niet iets waar je aan moet denken bij het kiezen van welk spel je gaat spelen. Zoals al eerder vermeld, egaliseert het uitbetalingspercentage zich over een paar duizend spins (of meer). Als een bepaald spel al een paar honderd spins niet heeft uitbetaald, is er absoluut geen reden om te veronderstellen dat het plotseling zal gaan uitbetalen.

Het is naar onze mening ook belangrijk, dat je de games speelt waar je het meest van geniet. Dit is misschien wel de belangrijkste factor om te overwegen, omdat het spelen van fruitautomaats uiteindelijk hoort te gaan over het hebben van plezier. We zien niet in waarom je een spel moet spelen waar je niet echt van geniet alleen maar omdat het uitbetalingspercentage iets beter is. Het is veel verstandiger om games te spelen die je leuk vindt en maar hopen dat je geluk hebt.